Caută
Close this search box.

Panică în Familia Regală britanică. Un angajat al Palatului Buckingham, infectat cu Coronavirus

O veste teribilă a generat panica printre membrii Familiei Regale Britanice: un angajat al Palatului Buckingham a contractat Coronavirus şi toate gândurile s-au îndreptat imediat spre Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 ani.

Pentru moment nu se ştie cât de aproape a fost acesta de suverană şi nici dacă a intrat în contact cu ea. The Sun anunţă că pe fondul acestei crize, suverana ia în calcul să susţină discursul de Crăciun la o altă adresă decât cea în care s-a stabilit în 2002, când a murit Regina-Mamă (n.r. – Elisabeth Bowes-Lyon a fost soția regelui George al VI-lea al Regatului Unit. După decesul soțului său, i s-a spus Regina Mamă Elisabeta pentru a evita confuzia cu fiica ei, Elisabeta a II-a. Înainte ca soțulei să devină rege, din 1923 până în 1936, a purtat titlul de Ducesă de York).

Astfel, din cauza situaţiei de la Palatului Buckingham, Regina Elisabeta a II-a se află în prezent în izolare la Castelul Windsor, alături de Prinţul Phillip. În ceea ce priveşte veştile despre angajatul atins de temutul Covid-19, trebuie spus că acesta şi revine.

Numele respectivului a fost păstrat sub anonimat, iar toţi membrii stafului regal care au intrat în contact cu el au fost plasaţi în izolare.

„Lucrătorul a fost testat pozitiv înainte ca Regina Elisabeta a II-a să plece spre Windsor. Dar palatul are 500 membri în staf şi ca la orice loc de muncă, nu este exclus ca acesta să fi avut vreun impact într-o anumită perioadă”, a spus o sursa regală citată de Daily Star.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri