Philip Morris România a făcut miercuri o donaţie de un milion de dolari pentru lupta împotriva epidemiei de COVID-19, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit Philip Morris România, donaţia este direcţionată către Crucea Roşie Română, organizaţie specializată în situaţiile medicale de criză, şi „se adaugă altor câteva zeci de donaţii în bani şi produse, care totalizează în momentul de faţă, conform datelor cunoscute, câteva milioane de euro”.

Donaţia a fost anunţată de reprezentanţii organizaţiei care au declarat că suma respectivă va fi folosită pentru cumpărarea a 10 aparate de ventilaţie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecţie, 100.000 de măşti medicale şi 5.000 perechi de mănuşi. Aceste echipamente vor merge direct către spitalele implicate direct în lupta cu pandemia COVID-19„, se menţionează în comunicat.

Compania Philip Morris România funcţionează în România din 1997 şi, de-a lungul timpului, s-a implicat în numeroase proiecte umanitare şi de responsabilitate socială.

405 Vizualizări

5 COMENTARII

  1. Și bani, și produse necesare medicilor în această criză! Felicitări pentru toate cele pe care le face acest om!

  2. Sa fie binecuvantati oamemnii ca Philips Morris! Foarte frumos gestul său!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =