Caută
Close this search box.

Preşedintele celei mai mari firme din industria muzicală mondială, infectat cu COVID-19

Lucian Grainge, preşedintele şi CEO-ul Universal Music Group (UMG), cea mai mare companie din industria muzicală pe plan mondial, a fost spitalizat după ce a fost testat pozitiv cu noul tip de coronavirus, a anunţat presa americană, citată de Xinhua.

Lucian Grainge, depistat pozitiv cu SARS-CoV-2 în cursul zilei de vineri, primeşte în prezent tratament medical la UCLA Medical Center din Los Angeles, a raportat revista americană Variety.

Pentru a-şi proteja angajaţii, UMG a acţionat cu rapiditate pentru a respecta protocoalele implementate împotriva pandemiei de COVID-19.

„Tocmai am fost informaţi că există un caz confirmat de infectare a unui angajat, care lucrează în biroul nostru din Santa Monica, situat pe Bulevardul Colorado la numărul 2220”, a dezvăluit un e-mail intern al companiei UMG, referindu-se la Lucian Grainge.

UMG a închis imediat biroul său din Santa Monica, potrivit Agerpres, şi a cerut tuturor angajaţilor din acel sediu să lucreze de acasă până la noi dispoziţii, potrivit aceluiaşi e-mail intern.

În urmă cu două săptămâni şi jumătate, Lucian Grainge a găzduit o petrecere prin care a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani, pe 29 februarie, la Madison Club din La Quinta, California, un cartier exclusivist cu reşedinţe de lux, în care se află şi un teren de golf foarte popular în rândul celebrităţilor şi magnaţilor de la Hollywood.

La acea petrecere aniversară au fost prezente numeroase persoane influente din diverse sectoare ale industriei de divertisment şi din cea a noilor tehnologii, precum Tim Cook (CEO-ul Apple), Eddy Cue (vicepreşedintele Apple) şi Irving Azoff (un celebru manager din industria muzicală).

Printre vecinii lui Lucian Grainge se află mama surorilor Kardashian – Kris Jenner, actorii Sylvester Stallone şi Ray Romano, top-modelul Cindy Crawford, antreprenorul Scooter Braun şi unul dintre proprietarii echipei de baseball Los Angeles Dodgers – Alan Smolinsky.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri