Caută
Close this search box.

Preşedintele Klaus Iohannis este atacat cu izoleta, de Cotidianul

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis este atacat la modul cel mai suburban în Cotidianul. Un autor, semnat R.C., pune o poză cu Klaus Iohannis, la depunerea jurământului, de către membrii Guvernului, în condiţiile speciale bine cunoscute.

Poza îl arată pe Klaus Iohannis, iar în stânga acestuia este o izoletă, ca şi cum şeful statului tocmai ar fi ieşit din ea. Textul postării este o înşiruire de glume proaste despre epidemia de coronavirus.

Mai jos, articolul din Cotidianul:

Jurământ la Cotroceni, faza pe coronavirus

Jurământ la Cotroceni, faza pe coronavirus. Românii continuă să facă haz de necaz în orice situație. Chiar și în caz de epidemie de coronavirus. Izolarea recomandată la domiciliu a fost unul dintre subiectele preferate, iar comentariile românilor, delicioase. Printre acestea:

„Avem primul deces de coronavirus. Este un bărbat mort sub baxurile de zahăr, mălai sau făină, căzute peste el“

„COVID in the air, everywhere I look around…”

„Tânăr fără obligații, suspect de coronavirus, posesor apartament ultracentral, caut tînără cu aspect plăcut, suspectă de coronavirus, fără obligații, pentru a petrece 14 zile de neuitat. Am Netflix și HBO și aprovizionarea făcută“

„La cum a fluidizat traficul, Corona mai ia sigur un mandat“

„Ce spun retailerii când zboară spirtul de pe rafturi?
-Se mărită Mona mea! ?“

Anunțul președintelui Iohannis că-l va nominaliza tot pe „LUCOVID“ Orban la funcția de premier a aprins, din nou, imaginația internauților. Unii s-au întrecut în glume, iar alții, mai talentați, în fotografii, după cum se vede în imaginea de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri