Caută
Close this search box.

Prinţul Charles a ieşit din autoizolare şi are o stare bună de sănătate

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv la COVID-19 săptămâna trecută, a ieşit din autoizolare. Starea sa de sănătate este bună, a anunțat purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.

În toată această perioadă, Prințul Charles a stat în izolare la reşedinţa sa Birkhall, din Scoţia. A avut simptome uşoare, starea sa de sănătate generală a fost bună şi a lucrat de acasă.

Clarence House, reşedinţa oficială a Prinţului de Wales, a anunțat, luni, că acesta îşi va relua activitatea şi va participa la întruniri oficiale, unde va respecta regulamentele medicale stipulate prin hotărâri guvernamentale.

Anunțul că Prințul Charels a fost infectat cu COVID-19 a fost făcut pe 25 martie, de biroul de presă de la Clarence House.

Soţia lui, ducesa Camilla de Cornwall, care a fost testată negativ cu noul coronavirus, va rămâne în autoizolare până la sfârşitul acestei săptămâni.

Mama Prințului Charles, Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 de ani, a părăsit pe 19 martie Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor, reşedinţa sa regală situată la vest de Londra, „ca măsură de precauţie”, în contextul extinderii tot mai rapide a pandemiei de coronavirus.

Regina s-a mutat la Castelul Windsor cu o săptămână mai devreme decât o făcea în această perioadă a anului, cu ocazia vacanţei de Paşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri