Caută
Close this search box.

Pro România vrea la guvernare împreună cu PSD

victor ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a cerut demisia premierului Orban şi instaurarea unui guvern de uniune naţională, după ce ministrul Victor Costache şi-a dat demisia.

„1. În luna Februarie aveam nevoie de un Guvern care să ia măsuri de pregătire pentru Epidemie – Ludovic Orban a orchestrat căderea Guvernului ca să facă Alegeri Anticipate !

2. În Martie aveam nevoie de un Guvern stabil – Florin Citu şi Guvernul PNL au fugit din Parlament

3. La Spitalul Judeţean Suceava aveam nevoie de echipamente de protecţie pentru personalul medical – Preşedintele CJ şi al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fântână arteziană şi luminiţe de Paşte

4. Toate spitalele din ţară au nevoie de echipamente şi medicamente şi Ministrul Sănătăţii Costache îşi dă demisia

Am spus de mult timp ca această grupare Orban PNL este la fel de periculoasă pentru România ca şi Epidemia de Coronavirus!

Soluţia imediată este înlocuirea acestui Guvern PNL Orban – cu un Guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat şi format din miniştri profesionişti şi curajoşi ! #ACUM”, a scris Ponta pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că îl va propune pentru funcţia de ministru al Sănătăţii pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

„În ceea ce priveşte funcţia de ministru al Sănătăţii, îi voi propune domnului preşedinte al României Klaus Iohannis pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru. Domnul secretar de stat face parte din echipa de la MS, a fost, este şi va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus. Deja stăpâneşte foarte bine toate procedurile, tot planul de măsuri. Astăzi se găseşte la Suceava, l-am sunat şi l-am informat privitor la intenţia mea de a-l propune ca şi ministru al Sănătăţii, urmând să revină în Bucureşti şi să discutăm toate detaliile”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a anunţat joi, de la Palatul Victoria, demisia lui Victor Costache din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri