Caută
Close this search box.

Protest în stradă, la Baia Mare, pentru susținerea Sorinei Pintea. „E bătaie de joc ce s-a întâmplat”

sorina pintea

Protest la Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă pentru a-și arăta solidaritatea față de modul în care e tratată Pintea în Arestul Central.

Zeci de persoane s-au adunat în fața Tribunalului din Baia Mare pentru a protesta. Oamenii au venit cu tot felul de mesaje de încurajare a fostului ministru: „Sănătate, Sorina Pintea”, „Bolnavului nu i se prescrie pușcăria”, „Sorina Pintea e bolnavă”.

„Am venit să o ajutăm pe Sorina Pintea să scape de necazurile pe care i le-au făcut procurorii și am vrea să fie lăsată să trăiască. Totul a fost o înscenare. Sunt 100% sigur. Cei care sunt bolnavi să nu fie târâți cu cătușe, trebuie duși în salvare, chiar dacă sunt vinovați. E bătaie de joc ce s-a întâmplat”, a spus unul dintre manifestanți.

„Ne doare sufletul că justiția se face politică. Ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea e o condamnare la moarte. Nu se poate terorizezi și să traumatizezi un om bolnav. Nimeni nu poate să accepte astfel de abuzuri”, a spus un alt protestatar.

Sorina Pintea, arestată pentru 30 de zile, fiind suspectă de luare de mită

Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat mită 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Fostul ministru al Sănătății a fost scos luni și marți din Arestul Central și dus la spital pentru o serie de investigații, după ce a spus că avea partea stânga amorțită și că nu poate mânca. Sorina Pintea a fost dusă în cătușe și împinsă de un ofiţer de poliţie în momentul în care a coborât din maşină şi a intrat în policlinică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri