Caută
Close this search box.

Protestatar: ”Eu vreau să văd studiile care arată că vaccinurile sunt sigure. Aşa ceva nu există!”

vaccin antihepatic

Zeci de oameni au protestat în faţa Parlamentului României, la aflarea veştii că legea vaccinării obligatorii este din nou discutată în cadrul Comisiei de Sănătate.

Protestatarii susţin că fiecare om are dreptul să hotărască dacă se vaccinează sau nu şi că un act medical nu poate fi impus prin lege.

Pe de altă parte, după doi ani de amânări, parlamentarii vor să voteze sancţionarea celor care refuză să-şi imunizeze copii, iar amenzile pot ajunge şi până la zece mii de lei.

Votată de Senat, legea care îi obligă pe părinţi să îşi vaccineze copiii, a scos în stradă zeci de protestatari, când au început dezbaterile în Camera Deputaţilor.

Protestatarii susţin că se tem de efectele adverse ale vaccinurilor.

”Eu vreau să văd studiile care arată că vaccinurile sunt sigure. Aşa ceva nu există!”, a spus unul dintre protestatari.

În ultimii trei ani, au existat negocieri, iar noua formă a legii prevede amenzi dure pentru care refuză vaccinarea copiilor.

Un răspuns

  1. vaccinurile sunt o arma de razboi. cine ne vrea raul? comunistii din sua.satanisti si iluministi. au omorat pe banda rulanta de vre-o suta de ani medici din medicina naturala. de-aia n-avem noi decat 1 singura scoalade medicina. alopata. in america la 1900 aveau 4 scoli diferite de medicina. prin lege au fost rase celelalte 3 si a ramas una singura. nu numai in america dar dupa cum se vede pe tot pamantul. trebuie schimbat usa si organismul lor de acolo … fda. multi ce au lucrat pentru industria de vaccinuri si au spus adevarul(whistleblowers) sunt amenintati constanti cu moarte si unii au si murit. orice a fost naturist pe ultima suta de ani s-a bagat la puscarie sau s-a omorat. gerson a murit otravit cu arsenic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri