Caută
Close this search box.

PSD va vota Guvernul Orban 2. Votul va fi dat sâmbătă, apoi Parlamentul ar putea fi închis

ciolacu

Marcel Ciolacu și-a anunțat printr-un mesaj colegii din PSD că sîmbătă, 14 martie, va fi dat votul pentru un nou guvern. Conform mesajului obținut de Digi24, Ciolacu le transmite parlamentarilor PSD să voteze Guvernul Orban 2 și avertizează că de săptămâna viitoare este posibil ca activitatea Parlamentului să fie suspendată.

„Stimați colegi, este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline, având în vedere că Parlamentul probabil își va suspenda activitatea în scurt timp. Vă rog să fiți mâine de dimineata în București și să participați la ședință. Vă asigurăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a fi protejați. Vom intra pe rând în sală, în grupuri mici și nu înainte de a face cu toții testul COVID-19. Să fim responsabili și să ne gândim că în aceste momente grele pentru țară punem mai presus de noi sănătatea și siguranța oamenilor”, le-a transmis Ciolacu colegilor din partid.

Conform unor surse politice atât audierile cât și votul urmează să aibă loc mâine, procedura fiind una foarte strictă după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost depistat poztivi la coronavrius, el având mai multe întâlniri cu lideri și parlamentari ai PNL.

Procedura de învestire a guvernului va fi una cu totu și cu totul nouă, mai ales că premierul desemnat se va afla în autoizolare la Vila Lac. Orban cel mai probabil va prezenta programul de guvernare prin videoconferință.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri