Caută
Close this search box.

Ralph Lauren donează 10 milioane de dolari pentru a ajuta în lupta împotriva coronavirus

Donația, cea mai mare făcută până acum de un conglomerat american de lux, include și producerea a 250.000 de măști și 25.000 de combinezoane medicale de protecție.

Ralph Lauren a anunțat că fundația Ralph Lauren Corporate va dona 10 milioane de dolari pentru a se implica în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Dar nu numai atât, compania a demarat și o producție de 250.000 de măști sanitare și 25.000 de combinezoane de protecție pentru cadrele medicale aflate în prima linie.

Donația este cea mai semnificativă de până acum din industia modei. La începutul săptămânii acesteia Estée Lauder a făcut o donație de 2 milioane de dolari către Doctors Without Boarders, iar una dintre fabricile sale produce dezinfectanți pentru cadrele medicale.

În Europa, unde pandemia a explodat la sfârșitul lunii februarie, brandurile de lux au început să producă în fabricile lor dezinfectanți, măști de protecție și alte provizii. LVMH donează 40 de milioane de măști, iar Kering a importat 3 milioane de măști din China pentru a le dona sistemului sanitar din Franța. În Italia, spitalele au beneficiat de o donație de 1.25 milioane de euro din partea Giorgio Armani și de două unități de terapie intensivă echipate complet din partea Prada.

Donația de 10 milioane de dolari a lui Ralph Lauren va servi unui număr mai mare de cauze, inclusiv COVID-19 Solidarity Response Fund al Organizației Mondiale a Sănătății. În același sens, Lauren extinde subvenții financiare prin fundația Emergency Assistance și către angajați și parteneri care cu siguranță vor avea nevoie de ajutor în acoperirea costurilor medicale, de îngrijire a copiilor și de îngrijire medicală a vârstnicilor, iar prin intermediul fundației Pink Pony va continua să sprijine organizații de cancer ale căror pacienți sunt acum expuși unui risc și mai mare.

Lauren a mai făcut o donație a cărei sumă rămâne secretă, către CFDA/Vogue Fashion Fund ,care a fost reorientată acum pentru a ajuta designeri și branduri afectate de criza economică creată de pandemia cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri