Caută
Close this search box.

Raluca Turcan: PSD stabileşte o nouă premieră politică – audieri de miniştri fără vot de învestitură

Vicepremierul interimar Raluca Turcan susţine că PSD a stabilit „o nouă premieră politică” votând programul de audiere a miniştrilor în comisiile parlamentare fără a fixa, însă, şi data votului de învestitură pentru Guvernul Cîţu.

PSD a mai stabilit o premieră: a votat programul audierilor miniştrilor în comisiile parlamentare, dar a omis să fixeze şi ziua votului pentru învestirea Guvernului. Boicot de dragul scandalului. Oare ce aşteaptă? Dacă PSD crede că românii nu văd cine a provocat criza prin votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL, cine a chiulit data trecută de la votul Cabinetului Orban 2 şi cine încearcă să blocheze din nou o procedură constituţională – greşeşte„, scrie Turcan, marţi, pe Facebook.

Ea afirmă că miniştrii liberali se vor comporta „exemplar” în comisiile de specialitate, iar PNL va continua negocierile cu partidele parlamentare pentru a stabili o majoritate.

Parlamentul trebuie să decidă cât mai curând asupra cabinetului propus de Florin Cîţu. Nu este normal ca PSD să boicoteze o procedură prin chiul în masă. Şi încă ceva pentru pesedişti: de ce le este frică, nu vor scăpa! Mai devreme sau mai târziu vor da socoteală în faţa românilor!„, adaugă Raluca Turcan, preluată de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri