Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan, atac la Sorina Pintea: Faptul că o ţară întreagă face jelanie naţională arată cât de bolnavă este România

Rareş Bogdan o atacă pe Sorina Pintea, arestată preventiv. Prim-vicepreşedintele PNL afirmă că drepturile trebuie respectate, însă nu este normal să existe o „jelanie naţională” pentru o persoană acuzată că a luat mită.

„Eu ştiu un singur lucru: că nici un funcţionar public, nici un om politic, nici um om ales într-o funcţie publică sau desemnat într-o funcţie publică nu trebuie să ia şpagă.

Dacă într-adevăr doamna Pintea a luat 120.000 de lei şpagă şi a mai luat şi alte sume prin domnul Liviu Pop sau separat nu ştiu, este ruşinos că o ţară întreagă a ajuns să plângă.

Sigur că sunt de acord, ca orice liberal, că drepturile civile trebuie respectate, că drepturile oricărui inculpat trebuie respectate, dar în acelaşi timp, repet, faptul că o ţară întreagă a ajuns să facă jelanie naţională, uitând că totuşi doamna Pintea este acuzată că a luat şpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente într-o acţiune de a stopa pandemia de coronavirus arată cât de bolnavă este România”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri