Caută
Close this search box.

Reacţie incredibilă a Sorinei Pintea, când aude de valoarea şpăgii primite

sorina pintea

Conform referatului la cererea de arestare, Sorin Pintea “a exclamat chiar «super tare», după ce a aflat că (…..) i-a trimis 120.000 de lei, respectiv «perfect», după ce a aflat că (…..) a fost de acord cu remiterea procentului de 7% din contract.”

Potrivit referatului, “Sorina Pintea cunoștea foarte bine, (…..) nu doar că în punga neagră cu inscripția “(…..)” primită de la (…..) se aflau bani, ci și cuantumul exact al acestei sume”. De asemenea, ea “nu a fost de acord cu un procent de 3% din contract și recunoaște că a propus un procent de 7% din contract”.

Fost ministru al sănătății în Guvernul Dăncilă, Pintea este acuzată că ar fi primit în două tranșe 10 mii de euro şi 120 de mii de lei de la reprezentanții unei firme medicale. Anchetatorii spun că ar fi primit acești bani pentru a-și îndeplini atribuțiile sale de serviciu, Sorina Pintea fiind managerul Spitalului judeţean din Baia Mare. Procurorii cer arestarea ei pentru 30 de zile.

Potrivit DNA, Sorina Pintea ar fi primit în decembrie anul trecut prima tranşă de bani, ca să încheie anumite acte în calitate de manager şi ordonator de credite al spitalului din Baia Mare. Anchetatorii scriu că era vorba despre un contract pentru amenajarea unui bloc operator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri