Caută
Close this search box.

România: 1.292 infecții, 115 pacienți vindecați. 25 de persoane au murit din cauza COVID-19

coronavirus

În România au fost confirmate, până acum, 1.292 infecții cu coronavirus. 115 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 25 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

27 MARTIE, ORA 18:30 Încă un deces înregistrat în România, din cauza noului coronavirus. Este cel de-al 25-lea deces înregistrat în țara noastră, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 ani, din București, internat prin Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului SF IOAN în 26.03.2020, ulterior transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, acolo unde s-a înregistrat în data de 27.03.2020 decesul în secția de ATI. Nu au fost furnizate date legate de comorbiditati.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 263 de cazuri noi de Covid-19. Bilanțul oficial ajunge astfel la 1.292.

În cursul nopții a mai fost confirmat un deces, care a intervenit joi, 26 martie. Bilanțul ajunge la 24 de morți. Este vorba despre o femeie de 80 de ani, din județul Bacău, care a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Era internată la ATI.

„În noaptea trecută, a mai fost raportat, după ora 00.45, un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus”, a anunţat vineri dimineaţă Grupul de Comunicare Strategică. Infectarea femeii cu coronavirus a fost confirmată în data 25 martie, iar femeia a decedat în 26 martie.
Pacienta suferea şi de alte afecţiuni, insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri