Caută
Close this search box.

Scandal uriaș. Mandachi îl atacă DUR pe Godină, că nu s-ar afla la datorie, cu Poliția!!

marian godină

Un scandal monstru a izbucnit în mediul online ieri, 15 martie, între celebrul polițist Marian Godină și afaceristul din Suceava, Ștefan Mandachi. Amândoi sunt ”influenceri” și recunoscuți pe rețelele de socializare datorită modului lor de a se face auziți și de a spune lucrurilor pe nume. În conflictul de față, inițiatorul a fost omul de afaceri moldovean. Acesta s-a arătat complet stupefiat de lipsa de implicare a polișistului în criza pandemică în care cu toții ne aflăm acum.

Ștefan Mandachi a concluzionat că polițistul apărător și bine văzut de către întreaga țară arată o lipsă de respect și implicare la un grad excesiv de mare în mediul online. Totul, din cauza faptului că acesta a postat o fotografie de la sala de sport, în timp ce își făcea exercițiile de întreținere. Lucru care l-a scandalizat complet pe tânărul antreprenor din Bucovina, motiv pentru care s-a plâns românilor pe blog-ul său.

Deci e ceva de domeniul SF: în loc să fie pe străzi cu masca pe față, că suntem în Stare de urgență, Godină o arde pe rețelele sociale, cu un ochi pe steroizi și cu altul pe nr. de followers. Țara arde, baba se chiaptănă! Ăsta merită bătut de confrații lui polițiști, care muncesc acum și se luptă pe străzi cu virusul.

O întrebare serioasă: dacă acum ies pe stradă o sută de cetățeni infectați cu coronavirus, cine-i poate opri??? Doar Poliția! N-aș vrea să mă pun în pielea unui polițist, care să interacționeze cu ”evadați” din carantină. (jos pălăria pentru Poliție!) Dar ce să vezi? Când țara arde, când toată Poliția e pe baricade și suntem ca la război, polițaiu’ încordat GODINĂ, postează liniștit și relaxat pe facebook… el n-are niciun stres. Doar ”SCRIE”! Poliția e în alertă de gradul zero dar limbricu ăsta, angajat la Stat, își formulează texte online să mai agațe 2-3 followers???”, a scris Ștefan Mandachi pe blog-ul său.

Mai mult, afaceristul îl acuză public că își neglijează complet sarcinile de om al legii de când a devenit atât de celebru în mediul online.

”Fotomodelul cu triceps, godină, e ofticat de când l-am pus botu pe labe pentru că s-a luat de câinii Cristinei Țopescu. Nu știu când pune Labă-tristă ăsta în aplicare legea, că el toată ziua e pe podium, la poze, cu chiloți mulați pe cur. Dacă sunteți atenți, și-a făcut intenționat uniforma cu două numere mai jos, să-i crape materialul pe biceps.

Acum vreun an, i-am solicitat un interviu, pentru că se dădea mare susținător al cauzei mele cu autostrăzile. Dar la un moment dat, n-a mai răspuns. Probabil aștepta oferta financiară și mi-a dat cu seen. Puteam să jur că se va lăuda că am vrut să-l bag în documentar. Pe cinstea mea, știam că va ”turna”, că ține la sertar această glorioasă ”probă”.

De când a apărut ca rock star pe piața românească, ultima lui grijă sunt infractorii. Pe el îl freacă grija de mine. Se răzbună pentru că l-am botezat Fanta Lemon, după grețurile pe care și le simulează când vede ”nedreptăți” sociale (numai bune să-i mai aducă like-uri la pagini).

Bă Mușchi, eu am voie să postez la orice oră pe facebook, tu n-ai voie. Eu trudesc 18 ore pe zi, inclusiv acum sunt la birou. Dar tu ai un program mai lejer, de câteva ore fixe. Cât ești la serviciu, păi stai țapăn și muncește! Acum tu ești la muncă, ce cauți pe facebook? Mai lasă dracului telefonul ăla în timpul programului. Știu că ai alte probleme mai importante, cu followersii tai, dar tu trăiești de pe banii cetățenilor, nu de pe pozele cu Alpaca (că nu suntem toți proști). Pune șî tu telefonul la încărcat, poate uiți de el.

Cred că într-un moment de imprecizie (în care a confundat steroizii cu supozitoarele), acest Punct G al literaturii române, mai zgârie pagina că m-a făcut el celebru pt. că nush ce share mi-a dat acum o sută de ani!

Tu ți-ai făcut reclamă pe spatele Poliției băh. Tu fără uniforma de polițist erai un coate goale. Dacă erai chiar culturist, (cum vrei să pari), dacă erai inginer, doctor, preot sau patron, nu te știa nici dracu. Toată reclama ta de influencer ți-ai făcut-o cu o uniformă care aparține Statului Român. Nu vorbi de alții, nesimțitule! Tu fără uniformă ești ca Papa de la Roma fără roba albă, în civil.”, a continuat să scrie revoltat pe blog Ștefan Mandachi.

Mandachi cere efectiv demisia lui Godină La finalul articolului său de pe blog, afaceristul Ștefan Mandachi a transmis un mesaj indirect Ministerului de interne. ”Alo, Ministerul de interne, dați-i sign out lui Godină.”, a scris Mandachi pe blog-ul personal.

Godină l-a pus la zid din trei rânduri pe mandachi. ”Vorba lungă, sărăcia omului”. Pe această premisă a mers polițistul în apărarea sa contra lui Mandachi. Scurt și la obiect, Marian Godină i-a răspuns: ”Ei, vedeți? E suficient să zici ceva să nu-i fie pe plac și Mandachi își arată repede caracterul. La fel a făcut și prima dată, dar acum s-a enervat mai tare. Ăsta e Mandachi!”, a scris Godină pe contul său de facebook, dând share la articolul afaceristului.

Marian Godină are 33 de ani și este un poliţist braşovean care a ajuns vedetă pe internet datorită modului exemplar în care povesteşte intervenţiile sale pe Facebook și pe blog-ul său.

Ștefan Mandachi are 34 de ani și este un tânăr antreprenor din Suceava, administrator a mai multor restaurante de tip fast-food din Moldova, care a devenit celebru în România, datorită inițiativei lui de a crea o revoltă împotriva liderilor pe care i-a avut România din 1990 și pe care acesta îi consideră vinovați că regiunea Moldova nu are niciun metru de autostradă. Într-o postare pe blogul personal se caracterizează „Nu fac politică, nu sunt activist, nu fac parte din nicio organizație sau mișcare. Sunt Ștefan Mandachi. Nici cel mai frumos, nici cel mai corect, nici cel mai fericit om”. El a printat cinci milioane de afișe personalizate „România vrea autostrăzi” pe care le-a distribuit în toate restaurantele pe tăvile de servire. A tipărit mai multe milioane de șervețele cu același imprimeu ”România vrea autostrăzi” și câteva sute de mii de stikere pentru mașini. În luna februarie 2019 a lansat campania „Șîeu” ca un manifest împotriva lipsei de autostrăzi din Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri