Caută
Close this search box.

Se urnesc Ciolacu, Tăriceanu şi Ponta. Pun la punct un pachet de măsuri economice de criză!

tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că grupul de lucru înfiinţat împreună cu Marcel Ciolacu şi Victor Ponta, adică Ciuma Roşie, va anunţa astăzi dimineaţă „un pachet de măsuri pentru a salva Economia”.

„Voi discuta cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi preşedintele ALDE, Victor Ponta, şi vom anunţa un pachet de măsuri pentru a salva economia. În acest moment ar fi de preferat suspendarea plăţii ratelor la bănci şi a leasing-ului, ca un exemplu. Sunt măsuri economice viabile, care vor fi susţinute şi de alte partide.

Pe de altă parte, ar trebui testarea pe scară largă a celor care sunt suspecţi sau se cred suspecţi. Acestea sunt măsurile minimale care pot fi luate. Apoi, achiziţia de echipamente din secţiile de Terapie Intensivă. Măsurile concrete trebuie decise de specialiştii din sănătate”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a anunţat că PSD organizează înfiinţarea unui grup de lucru informal, pentru a lupta cu coronavirusl. Din acest grup vor face parte foştii premieri Ponta, Tăriceanu, Grindeanu şi Tudose.

Scopul grupului ar fi „găsirea unor soluţii în criză generată de pandemia de coronavirus şi implicaţiile economice ale acesteia”.

Din grupul de lucru fac parte liderul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, precum şi foştii premieri Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose şi Călin Popescu Tăriceanu.

De remarcat că în acest grup nu a fost introdusă şi Viorica Dăncilă, care a fost şi ea premier. Liderii PSD susţin însă în continuare că Guvernarea Dăncilă a fost cea mai de succes guvernare de după 1989.

„Din ce înţeleg, ‘grupul de lucru’ Ciolacu, Ponta, Tudose, Tăriceanu şi Grindeanu pregăteşte vaccinul. Juma de litru de uischi, o lămâie, trei foi de dafin şi un pahar de motorină”, a comentat ironic sociologul Sebastian Lăzăroiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri