Caută
Close this search box.

Șefa secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota, în stare gravă

coronavirus

Update Secretarul de stat Raed Arafat infirmă ştirea difuzată de Digi 24 despre decesul şefei Secţiei ATI de la Spitalul Gerota.

„Pot să vă spun tuturor că nu este adevărat. Este în stare critică, dar este în viaţă. Acum am primit cert confirmarea!”, a transmis Raed Arafat jurnaliştilor de pe grupul oficial de comunicare.

Update Surse pentru MagnaNews au declarat că șefa secției ATI de la Gerota se află în stare gravă.

Ziua de vineri se încheie cu două decese noi care riciă bilanțul victimelor din România la 27. Surse citate de Digi 24 spun că este vorba de primul medic ucis de COVID 19.

Ar fi vorba despre șefa secției de Terapie Intensivă de la spitalul MAI Gerota din capitală. Aceasta ar fi avut sub 40 de ani și nu ar fi avut alte afecțiuni, susține Digi 24.

La Spitalul Gerota s-a înregistrat primul caz din capitală. A fost vorba de un fost angajat MAI care a ascuns faptul că a călătorit în Israel la internare și a contaminat mare parte din personalul medical. Spitalul Gerota a fost primul închis în regim de carantină din acest motiv. Decesul medicului a survenit la spitalul Matei Balș unde era tratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri