Simona Halep este în prezent deținătoarea trofeului de la Wimbledon câștigat anul trecut pe iarba londoneză după o finală epică în fața Serenei Williams.
Este foarte, foarte probabil însă ca perioada în care numele româncei va fi figura drept cel al ultimei învingătoare la All England Club să se prelungească.

Și asta pentru că anularea turneului programat în această vară este cea mai plauzibilă variantă a organizatorilor britanici. Acesta ar urma să aibă loc între 29 iunie și 13 iulie, însă întrecerea este pusă masiv sub semnul întrebării și din cauza unei particularități de care au parte competițiile care se joacă pe iarbă.

Spre deosebire de alte turnee, suprafața folosită la Wimbledon are nevoie de un tratament special, iarba fiind pregătită cu mai bine de un an în urmă pentru a rezista în condițiile presupuse de acea perioadă a anului.

O altă variantă – însă deja eliminată practic din discuție – era, până mai ieri, o aproape imposibilă reprogramare a competiției în perioada în care trebuia să aibă loc în mod normal JO de la Tokyo. Dar e teoretic și practic IMPOSIBIL. Deja al doilea Grand Slam al anului, cel de la Rolanda Garros, a fost amânat pentru luna septembrie și se pare cț nici atunci nu va avea loc.

387 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here