Caută
Close this search box.

ŞOC în showbiz. Vedeta de la Insula iubirii a murit spânzurată în propria locuinţă!

Nu numai coronavirusul creează mari probleme în momentul de față. Există oameni care suferă și sunt marcați de alte chestiuni, aparent minore, dar în realitate foarte grave. Oameni care la vârste tinere aleg să facă gestul cel mai cumplit cu putință, acela al sinuciderii. Nu vom cunoaște niciodată, cu adevărat, resrturile cele mai adânci care îi determin ă pe oameni tineri – sau chiar și de alte vârste – să recurgă la gestul ultim și fără întoarcere.

Sinuciderea la vârsta de 40 de ani a fostei prezentatoare a popularei emisiuni de tip reality-show „Insula Iubirii” a reaprins o amplă dezbatere  referitoare la maniera în care tabloidele publică ştiri despre vieţile celebrităţilor, precum şi despre internauţii care lansează comentarii maliţioase pe reţelele de socializare. Prezentatoarea de televiziune Caroline Flack, găsită decedată sâmbătă în apartamentul său din Londra, a murit prin spânzurare, iar paramedicii nu au reuşit să o resusciteze, potrivit raportului medicului legist, informează miercuri Reuters.

Cu ocazia prezentării raportului, medicul legist Sandra Polson a declarat că o persoană neidentificată i-a oprit pe agenţii de poliţie şi i-a condus către o adresă rezidenţială din nord-estul Londrei sâmbătă, unde au găsit o femeie întinsă pe spate.

„Se pare că a fost găsită spânzurată”, a spus Polson, fără să numească sau să dezvăluie identitatea persoanei care a găsit trupul prezentatoarei.

Ambulanţa a sosit la faţa locului şi paramedicii au aplicat manevre de prim-ajutor, dar nu au reuşit să o resusciteze. Decesul a fost pronunţat sâmbătă, la 14:36 GMT.

În urma autopsiei, cauza decesului a fost spânzurarea. Medicul legist a amânat prezentarea celorlalte concluzii ale anchetei până în data de 5 august.

În urma sinuciderii Carolinei Flack, s-a pus în discuţie felul în care tabloidele publică ştiri despre viaţa celebrităţilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri