Caută
Close this search box.

Social-democraţii nu se învaţă minte. Îşi fac campanie cu sloganul „PSD rezolvă!”

psd

PSD a declanşat o intensă campanie de autopromovare pe Internet, în plină epidemie de coronavirus, profitând de temerile în creştere ale românilor.

Mălin Bot, care postează zilnic înregistrări pe YouTube, anunţă că de două zile toate clipurile în limba română de pe YouTube, în special cele legate de coronavirus, sunt invadate de reclame politice ale PSD.

Toate reclamele PSD conţin mesajul „PSD rezolvă”, amestecând intenţionat mesaje despre coronavirus şi „criză politică”.

„Pur şi simplu nu există ceva mai mizerabil şi infect decât PSD, la ora actuală. Pur şi simplu acest grup infracţional organizat este o sursă constantă de manipulări, minciuni, manevre perverse şi toxice.

De două zile s-a lansat, pe YouTube, un fel de campanie electorală şi plătesc bani grei pentru a invada cu reclama toate materialele video în limba romană. Aşa ştiu ei să procedeze, în situaţie de urgenţă pentru sănătatea publică.

Şocant este mesajul. Adică ei au provocat criză politică şi mint cu seninătate şi tupeu că acum ei au rezolvat o criză declanşată de alţii. Hoţul strigă hoţii. Asta e PSD. Cât timp virusul acesta infectează România pur şi simplu nu putem face ţara bine”, a comentat Mălin Bot.

PSD a încasat în 2019 aproape 144 de milioane de lei, în jur de 30 milioane de euro, de la bugetul de stat pentru funcţionarea sa. În continuare, PSD primeşte sume uriaşe în fiecare lună din bani publici, pe care, iată, îi foloseşte pentru campanii de intoxicare, în plină epidemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri