Caută
Close this search box.

Sorina Pintea, dată afară de la conducerea spitalului din Baia Mare și suspendată din PSD

sorina pintea

Sorina Pintea va fi înlocuită din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare și va fi suspendată din PSD.

Anunţul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, după ce Pintea a fost arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, potrivit Agerpres.

„Voi propune, luni, elaborarea unui act administrativ pentru instalarea unui manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Doctor Constantin Opriş” din Baia Mare care să asigure buna funcţionare a spitalului în condiţiile de restricţionare a accesului în spital din cauza coronavirusului şi vom demara o ancheta a Corpului de Control al Consiliului Judeţean la Serviciul de achiziţii publice a spitalului.

Voi propune, de asemenea, suspendarea din PSD a doamnei Pintea şi a tuturor celor care ar putea avea legătură cu acest caz până la soluţionarea în instanţele de judecată a acuzaţiilor” a precizat Gabriel Zetea.

Reacţie incredibilă a Sorinei Pintea, când aude de valoarea şpăgii primite

El a subliniat că vă solicita conducerii interimare a PSD implementarea unor măsuri „pentru ca actele de corupţie să fie pedepsite aspru din punct de vedere politic”.

„Voi cere Conducerii Centrale Interimare a PSD modificarea Statutului PSD pentru implementarea imediată a unui set de măsuri pentru ca actele de corupţie să fie pedepsite aspru din punct de vedere politic.

Cei care fac parte din PSD trebuie să fie în primul rând oameni cinstiţi, iar PSD are obligaţia de a fi în prima linie a luptei anticorupţie în România!”, a adăugat Zetea, care s-a declarat şocat de acuzaţiile aduse fostului ministru al Sănătăţii şi a afirmat că are încredere că justiţia va face lumină în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri