Caută
Close this search box.

Spitalul din Deva intră în carantină: Personalul va îngriji pacienții deja internați, cu interdicția de a părăsi unitate

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva nu mai face internări sau externări pentru următoarele 14 zile, iar personalul medical va îngriji pacienţii internaţi până la data de 29 martie, fără să mai poată părăsi unitatea timp de două săptămâni, a anunţat, luni, Prefectura Hunedoara.

În urma deciziilor luate de autorităţile medicale din judeţul Hunedoara, după discuţiile cu oficiali ai Ministerului Sănătăţii, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva s-au dispus următoarele: medicii pozitivaţi COVID-19 vor fi internaţi pe secţia de Boli Infecţioase a SJU Deva. Personalul medical va îngriji pacienţii internaţi existenţi la data de 29 martie, fără a părăsi unitatea sanitară timp de 14 zile„, se precizează într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara, citat de Agerpres.

De asemenea, SJU Deva nu va mai prelua cazuri noi pe perioada celor 14 zile, iar pacienţii internaţi nu vor fi externaţi în acest interval.

Totodată, vor fi intensificate procedurile de curăţenie şi dezinfecţie în toată unitatea sanitară şi se va achiziţiona echipament de protecţie şi dezinfectant în cantitate suficientă.

În secţiile SJU Deva mai sunt internaţi 73 pacienţi.

Cel puţin doi medici de la SJU Deva au fost infectaţi cu noul coronavirus, în ultima săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri