Caută
Close this search box.

Studenţii de la Medicină din Sibiu nu mai fac practică în spitale

spital

Studenţii Facultăţii de Medicină din Sibiu nu mai fac practică în spitalele din municipiu, începând de luni, a anunţat Universitatea „Lucian Blaga” printr-un comunicat de presă.

Măsura a fost luată până la finalul lunii martie.

Având în vedere situaţia epidemiologică privind infecţia cu COVID-19 şi Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, se suspendă în totalitate activitatea didactică a studenţilor din spitalele în care ne desfăşurăm activitatea, până la data de 31 martie 2020. Activitatea didactică desfăşurată în alte spaţii decât spitalele partenere se va desfăşura conform orarului. Toate informaţiile referitoare la desfăşurarea procesului didactic vor fi transmise studenţilor prin şefii de an„, a declarat decanul Facultăţii de Medicină, dr. Gabriela Boţa, potrivit Agerpres.

Conducerea ULBS a decis ca în toate spaţiile didactice şi administrative să fie montate dozatoare cu dezinfectanţi.

În acest moment situaţia la nivelul oraşului şi, implicit, a universităţii nu impune măsuri extreme, ci doar de prevenţie. Suntem în permanent contact cu autorităţile şi vom adapta măsurile în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel naţional„, a precizat rectorul ULBS, Sorin Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri