Caută
Close this search box.

Suspect de omor, reţinut în cazul dispariţiei unei eleve din Baia Mare

înalta curte

Lucrătorii IPJ Maramureş au reţinut o persoană suspectă de omor, în cazul dispariţiei unei eleve de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din municipiul Baia Mare, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cecilia Grozavu.

Potrivit acesteia, pe baza materialului probator administrat de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, la data de 8 martie s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Totodată, prin ordonanţa de luni s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

„Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămată a fost victima unei infracţiuni contra vieţii comisă la data de 5 martie 2020” a subliniat Cecilia Grozavu.

Conform aceleiaşi surse, în seara zilei de 6 martie, Poliţia municipiului Baia Mare, a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu şi până la momentul sesizării nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care a efectuat activităţi ample de căutare şi investigare şi s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracţiunii de lipsire de libertate.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, eleva, din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, locuia cu chirie în municipiul Baia Mare, unde urma cursurile Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri