Cel mai surprinzător transfer în acest început de an este plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj. Portarul FCSB a intrat la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi a semnat cu ardelenii fără să îi anunţe pe oficialii celor de la FCSB. Fanatik a aflat că impresarii care s-au ocupat de acest transfer sunt … Giovani Becali şi Dragoş Sârbu.

Giovani Becali l-a dus pe Cristian Bălgrădean la CFR Cluj! Vărul său, Gigi Becali, nu ştia nimic: “Credeam că este o glumă”
Însă, Gigi Becali habar nu avea că titularul din poarta FCSB a semnat cu CFR Cluj, fiind dus la campioana României chiar de vărul său, Giovani. De altfel, patronul FCSB a avut o reacţie furibundă în direct la tv spunând că Bălgrădean a semnat în urmă cu 10 zile şi nu a anunţat pe nimeni:

“El a semnat de acum 10 zile. Am crezut că este o glumă. I-am spus: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR? Să aperi şi cu CFR Cluj.

Cum să mai apere Bălgrădean? Înseamnă că mingea pe care ai împins-o cu Botoşaniul… Eu nu vreau să îmi fac păcate, nu spun că ai făcut ceva. Dar gândirea ta este ca CFR Cluj să ia campionatul.

El mi-a spus: “Nea Gigi, mi-a fost ruşine”. Măcar să îmi spună că a semnat, să fie bărbat. Dar să i-o dai pe tavă să dea gol, nu ţi-a fost ruşine?

Clubul poate să îl contacteze, dar face o notificare prealabilă. Mă înştiinţezi pe mine, îl contactezi şi asta e regulamentul. Te pomeneşti că a luat şi o primă la semnătură.

Am vorbit cu un avocat, dar este foarte grav ceea ce a făcut. Tu erai al CFR-ului şi ai apărat cu Botoşani. Nu reproşează nimeni că a semnat, dar de ce ai mai apărat cu Botoşaniul?”, a tunat Gigi Becali la ProX.

Nici măcar vărul său, impresarul Giovani Becali, nu l-a anunţat că Bălgrădean a semnat cu cei de la CFR Cluj. De altfel, între cei doi au fost mai multe conflicte de-a lungul timpului şi au fost perioade de ani de zile în care nu şi-au vorbit.

Cristian Bălgrădean mai avea contract cu FCSB până în vară, iar conform informaţiilor Fanatik, portarul a hotărât să semneze cu CFR Cluj după derby-ul Dinamo – FCSB 2-1 când Gigi Becali a hotărât să îl bage în poartă pe Andrei Vlad pentru meciul împotriva Chindiei Târgovişte.

Din informaţiile noastre, Cristian Bălgrădean a semnat un contract valabil doi ani cu echipa campioană. În acest moment, titular în poarta celor de la CFR Cluj este Giedrius Arlauskis, iar după ultimele evoluţii, lituanianul va fi foarte greu de scos din poartă.

66 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =