Caută
Close this search box.

Tragedie imensă în fotbal. Fostul mare portar al Stelei a murit la doar 43 de ani!!

„Nu-mi vine să cred! Este o veste cumplită… Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba, cu antrenoratul și copiii. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic…”, a declarat Daniel Oprița, fostul său coleg, potrivit Gazetei Sporturilor.

Unul din cei mai valoroși portari ai Stelei din anii 2000, dar și al altor echipe precum Olimpia Satu Mare CFR Cluj sau Universitatea Cluj, Martin Tudor, a murit luni dimineață, la vârsta de 43 de ani. Din primele investigații se pare că Martin Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

Martin Tudor, fostul mare portar al Stelei,  a murit la vârsta de 43 de ani. Fostul fotbalist a suferit un infarct fatal la Reșița, în această dimineață.

Născut la Avrig, pe 10 iunie 1976, Martin Tudor a început fotbalul la Jiul Petroșani, pe postul de portar. A debutat în echipa mare la 20 de ani, într-un meci cu Petrolul Ploiești. A fost singurul său meci pentru echipa de seniori a Jiului, pentru că în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare.

După ce a promovat cu Olimpia Satu Mare în Liga 1 și a petrecut un sezon în prima divizie, portarul Martin Tudor a fost contactat de Steaua, iar în 1999 a făcut pasul spre București. Șase ani a apărat în Ghencea, după care a semnat cu CFR Cluj. În finalul carierei a părăsit CFR-ul pentru rivala Universitatea Cluj, aceasta fiind ultima echipă la care a activat. S-a retras oficial în 2008.

Martin Tudor a făcut parte din staff-ul lui Victor Pițurcă
Portarul Martin Tudor a adunat 184 de apariții în Liga 1 și a cucerit de două ori titlul, de fiecare dată cu Steaua. După retragere, Martin Tudor s-a îndreptat spre o carieră în antrenorat. A fost mai întâi antrenor de portari la Steaua, după care a mers alături de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, în două rânduri, la echipa națională și la Al-Ittihad.

După revenirea în țară, în 2017, a mai lucrat la Daco-Getica, CSM Reșița și Sportul Snagov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri