Update Cel puţin 10 oameni au murit în prăbuşirea unui hotel în oraşul Quanzhou, din provincia Fujian din China, potrivit unui nou bilanţ transmis duminică de autorităţile locale, relatează agenţia de presă chineză Xinhua.

Un număr de 71 de persoane au fost prinse sub dărămaturi și cel puţin şapte oameni au murit în prăbuşirea unui hotel în oraşul Quanzhou, din provincia Fujian din China, au anunţat duminică autorităţile locale, citate de agenţia de presă chineză Xinhua.

Potrivit Reuters, locul era folosit pentru a pune în carantină persoanele aflate sub observaţie pentru coronavirus.

Patruzeci şi trei de oameni au fost scoşi de sub dărâmături, dintre care şase fără semne vitale în momentul salvării, iar o a şaptea persoană a murit mai târziu la spital, conform Xinhua. Douăzeci şi opt de persoane se mai aflau sub dărâmături duminică la orele locale 11:30. Hotelul Xinjia, cu şase etaje, subsol şi 66 de camere, s-a prăbuşit sâmbătă seara, în jurul orelor locale 19:05, 71 de persoane fiind prinse sub dărâmături.

Credit foto: cnsphoto via REUTERS

Peste 1.000 de pompieri, agenţi de poliţie şi medici au fost trimişi la faţa locului pentru a ajuta la operaţiunile de salvare care încă nu s-au încheiat, a anunţat Xinhua.

43 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =