Caută
Close this search box.

Traian Băsescu, avertisment sumbru pentru România! ”Ne pregătim de autodistrugere”

traian băsescu

Invitat la Realitatea TV, fostul președinte Traian Băsescu a explicat că România are toate estimările de creştere economică cu circa 4 la sută în următorii 2-3 ani, iar „acest lucru ajută la reglarea deficitului, fără să utilizezi reduceri de alocări pentru salarii, investiţii, pensii şi ajutoare sociale”.

„Noi discutăm acum despre o condiţie normală despre reducerea a deficitului bugetar excesiv de la 4,6 la sută. 1,6 la sută să fie reduse într-un interval de trei ani.

Ar însemna o reducere de 0,5 la sută pe an, în condiţiile în care va fi o creştere economică de 4 la sută. Asta va însemna că se va resimţi creşterea economică în venituri”, a explicat europarlamentarul PMP, la România TV.

Traian Băsescu este de părere că majorarea pensiilor cu 40% va arunca în aer deficitul comercial, careva depăși chiar și 6 la sută!

Traian Băsescu a tras un semnal de alarmă în problema migranţilor. „Va fi prăpăd la graniţele României”
„Dacă raportăm asta la creşterea pensiilor cu 40 la sută, înseamnă că vom avea un deficit de peste 6 la sută. Sunt destule naţiuni care în iresponsabilitatea lor se autodistrug.

Să nu vă mire ca într-un an ca acesta să dubleze alocaţiile, să mărească pensiile cu 40 la sută. Sunt reprezentanţii aleşi pe care i-a delegat să distrugă această ţară.

Dacă vine vorba despre creşterile anunţate politic şi se află reflectate în legi, cu contribuţia largă a celor două partide mari, ne pregătim de autodistrugere”, a precizat fostul preşedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri