Caută
Close this search box.

Traian Berbeceanu continuă să se dueleze verbal cu Victor Ciutacu

traian berbeceanu

Traian Berbeceanu a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare a lui Doru Braia, în care acesta îl acuză pe Victor Ciutacu că a „colectat saci cu bănet” pe vremea când era consilier al lui Dan Ioan Popescu.

Berbeceanu i-a dat o replică dură lui Ciutacu, după ce acesta l-a catalogat drept secătură.

„De regulă, nu mă pronunţ asupra prestaţiei colegilor mei de breaslă (mai mult sau mai puţin profesionişti), dar ceea ce şi-a permis Victor Ciutacu la adresa lui Traian Berbeceanu m-a înfuriat peste măsură!

Păi, măi nemernicule, care nici măcar de talpă la pantofii poliţistului n-ai fi bun, chiar crezi că uităm cum colectai sacii cu bănet când te ploconeai pe lângă mafiotul Dan Ioan Popescu şi te înfoiai cu titlul de ‘consilier’?!

Sau cum pretinzi tu ‘comisioane’ pentru intervenţii pe lângă ciumaţii roşii, de la disperaţii nedreptăţiţi de ‘Justitia’ voastră putrezită?! Eşti o flegmă de om!”, este mesajul lui Doru Braia.

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu sărise în apărarea lui Victor Ciutacu, după ce Traian Berbeceanu i-a dat acestuia o replică foarte dură ca urmare a unui atac suburban.

„Ce limbaj de ‘demnitar al statului’ are Traian Berbeceanu în dispută cu Victor Ciutacu. Inadmisibil! Dacă şi-ar fi permis un secretar de stat PSD-ist să se ia în halul ăsta de vreun ziarist cred că ar fi fost jihad. Nimănui din PNL, mai ales celor care sunt invitaţi permanenţi în emisiunea lui Ciutacu, nu i se pare normal să sancţioneze derapajele suburbane ale insului care a fost şi el ‘penal’ acum vreo câţiva ani şi în a cărui apărare a sărit exact presa pe care o atacă acum. Mai mult decât jenant!”, a scris Olguta Vasilescu, pe Facebook.

Traian Berbeceanu a reacţionat dur, după ce Victor Ciutacu, realizator la România TV, l-a atacat violent, afirmând că „la uşa ministrului de Interne sta (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri