Caută
Close this search box.

Tudor Gheorghe susţine, despre românii din Diaspora, că „vin cu inconştienţă în ţară, vin cu ifose”

tudor gheorghe

Tudor Gheorghe a avut şi el o ieşire violentă la adresa românilor din Diaspora, la Antena 3, acuzându-i că „vin cu inconştienţă în ţară”. „Vin cu inconştienţă în ţară, vin cu ifose, mă înţelegi? Că ‘vin acasă’! Va fi foarte greu, foarte greu”, a declarat Tudor Gheorghe.

El a susţinut apoi teoria lansată de propaganda PSD, conform căreia Guvernul a fost preocupat de dispute politice, nu de ameninţarea coronavirusului.

„Cred că au fost luate târziu măsurile. Noi am avut perioada aia stupidă de dispute politice, viruşii băteau la uşă, erau la poarta noastră”, a mai spus Gheorghe, conform Aktual24.

Mai multe voci ale PSD i-au atacat virulent în ultima perioadă pe românii din Diaspora. Deputaţii Cătălin Rădulescu şi Lia Olguta Vasilescu au ţinut să iasă în evidenţă distribuind pe Facebook mesaje jignitoare la adresa romanilor din străinătate.

În 2014, Tudor Gheorghe l-a susţinut pe candidatul PSD Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. În acelaşi an, după ce Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru spălare de bani, Tudor Gheorghe a transmis un mesaj de susţinere a postului Antena 3, iar la acel moment tatăl cântăreţului, Ilie Gheorghe, a refuzat să creadă că fiul său a făcut asemenea declaraţii şi s-a arătat deranjat că numele său este folosit „în campania de salvare a unui comunist murdar“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri