Caută
Close this search box.

Un comisar de poliţie din Vâlcea şi-a HĂRŢUIT SEXUAL o subordonată

Totul se întâmplă în perioada anilor 2013 – 2014, atunci când Dumitru Licu era atotputernicul şef al postului de poliţie din staţiunea Voineasa (Vâlcea).

„Ce bună eşti”, „mă înnebuneşti”, „nu mai rezist”, „nu mai pot să aştept”, „când mi-o dai pe aia mică”, „lasă-mă să te sărut pe sâni” – sunt cuvinte pe care le-ar fi spus fostul comisar şef de poliţie Dumitru Licu uneia dintre subordonatele sale, care tocmai ieşise din şcoala de agenţi.

În momentul izbucnirii scandalului, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea de la acea vreme a decis retrogradarea ofiţerului şi trimiterea la un alt post de poliţie din cealaltă extremitate a judeţului – la Zătreni. Ulterior, Dumitru Licu a fost obligat să se pensioneze.

Între timp, hărţuirea sexuală din postul de poliţie s-a trasformat în dosar, iar comisarul a fost trimis în judecată în 2015, pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

Două instante au decis că faptele fostului comisar de poliţie sunt infracţiune şi l-au condamnat la plata unei amenzi penale de 20.000 de lei. Pe lângă amendă penală, fostul comisar mai este obligat să-i plătească tinerei poliţiste alţi 20.000 de lei – daune morale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri