Caută
Close this search box.

Un cunoscut jurnalist critică populismul lui Victor Ponta

ponta

„Mă scuzaţi, dar imbecil mai mare ca Ponta n-am văzut zilele astea”, spune jurnalistul Mircea Marian, care are o reacţia dură, spunând că populistul Ponta caută să profite de epidemie.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a cerut Guvernului să adopte suspendarea temporară a exportului de alimente. Jurnalistul Mircea Marian are o reacţie dură: „Imbec*l mai mare ca Ponta n-am văzut zilele astea”.

„Băi, mă scuzaţi, dar imbec*l mai mare că Ponta n-am văzut zilele astea, deşi e concurenta serioasă: cere guvernului să oprească exportul de alimente, cică ‘criza alimentară este cea mai gravă!’.

Am o limită, dar omul este retard#t. Dacă toate ţările ar lua măsura asta, cu adevărat am rămâne în aer. Suntem complet dependenţi de importul de fructe – mai ales în perioada asta – şi ceva mai dependenţi de carnea de porc sau de cafea. Nici o ţară din UE nu poate, cum visa Ceauşescu, să producă tot necesarul de alimente. Să opreşti exporturile, înseamnă să închizi fabrici, să trimiţi oameni în şomaj, să mai dai o lovitură transportatorilor. Plus: capacitatea de procesare a României e jalnică.

Pe de altă parte, după primul val de shopping, consumul de alimente se va reduce: stai în casă, eşti tot mai stresat, restaurantele sunt închise. După criză, n-ar trebui să-i uităm pe cioclii ăştia, alde Victoras, Olguta, PLM, care trăiesc şi cresc pe cadavre”, a scris jurnalistul, pe Facebook.

Ponta a cerut guvernului ca urgent să suspende exportul de alimente.

„URGENT – azi decizia Guvernului pentru suspendarea temporară a exportului de alimente (aşa cum au făcut, chiar dacă cu întârziere, la exportul de medicamente) / criza alimentară este cea mai gravă! URGENT”, a scris miercuri Ponta pe Facebook.

El solicită şi măsuri concrete pentru economie.

„#ACUM – măsuri concrete şi puternice pentru economie, pentru firmele româneşti, pentru angajaţi, pentru asigurarea resurselor bugetare necesare pensiilor, salariilor şi cheltuielilor de Sănătate! Nu mai e timp de: „ne gândim să” / „luăm în calcul să” / „avem un plan să” / „este posibil să” ! AZI trebuie anunţate măsurile economice şi trecut la implementarea lor!”, a adăugat Victor Ponta.

El a amintit că a iniţiat un proiect în acest sens.

„Am inclus în proiectul de lege depus la Parlament şi codurile CAEN (alte activităţi economice) pe care nu le-am avut iniţial – transportatorii auto (incluşi şoferii de TIR), stomatologii, firmele de media afectate, cele de retail! Sper că Guvernul să preia integral aceste prevederi în şedinţa de azi”, a mai scris Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri