Caută
Close this search box.

Un microbuz ISU, cu 14 persoane întoarse din Franţa, s-a răsturnat

Un microbuz al ISU Maramureş, cu 14 persoane întoarse din Franţa, s-a răsturnat, miercuri seara, după ce a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca.

„În jurul orei 18.45, a avut loc un accident rutier la intersecţia străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie, între un microbuz al ISU şi un autoturism.

Din primele informaţii, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonţida.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testaţi, nu au consumat alcool”, informează IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

„Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franţa), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport, pentru a fi transportate către locaţiile de carantină”, informează ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri