Caută
Close this search box.

Un muncitor care lucra la o înălţime de aproximativ 15 metri în interiorul Sălii Sporturilor din Arad a decedat

Un muncitor care lucra la o înălţime de aproximativ 15 metri în interiorul Sălii Sporturilor din Arad a decedat, miercuri, după ce a căzut şi a rămas blocat între un zid şi o conductă metalică parte a sistemului de preluare a apelor pluviale.

Muncitorul lucra la amenajări pentru o competiţie sportivă şi se afla pe structura metalică prinsă de acoperiş, în interiorul sălii. La un moment dat, acesta a căzut şi a rămas prins între un zid al clădirii şi conducta metalică a sistemului de preluare a apei pluviale.

Un coleg al bărbatului a încercat să îl scoată din acel loc, dar a rămas şi el blocat.

Colegii celor doi au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, cu zece subofiţeri şi doi ofiţeri.

„Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje de lucru la înălţime, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. La locul incidentului au fost găsiţi doi bărbaţi în interiorul canalului tehnologic de scurgere a apei, unul căzut de la înălţime, inconştient, iar al doilea care a intrat singur pentru a încerca să ajute prima victimă. Bărbatul inconştient a fost scos şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, la care nu a răspuns, fiind declarat decesul. Celălalt bărbat a fost predat în stare stabilă echipajului medical pentru a fi transportat la spital în vederea evaluării”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad s-a deplasat la locul accidentului pentru a cerceta împrejurările producerii acestuia, iar poliţiştii au început o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri