Un nou caz de coronavirus a fost depistat miercuri, la o persoană de 71 de ani din Suceava, numărul total al celor diagnosticaţi ajungând astfel la şase. Un băiat de 16 ani din Timişoara este cel de-al cincilea caz confirmat de infectare cu coronavirus din România, el fiind o rudă a bărbatului infectat şi internat în cursul zilei de marţi, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Băiatul va fi transportat la unitatea medicală cu izoleta.

„Este vorba despre unul dintre contacţii bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani”, arată sursa citată.

Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, tânărul este asimptomatic, afebril şi s-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative şi urmează conform procedurii un nou test la distanţă de 24 de ore faţă de ultimul realizat, mai arată GCS.

45 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =