Complexul Billie Jean King National Center, gazdă a celui de-al patrulea turneu de Mare Şlem al calendarului din tenis – US Open, va adăposti un spital temporar cu 350 de paturi în timpul pandemiei de coronavirus.

USTA, forul guvernator al tenisului american, a anunţat, marţi, că în complexul US Open-ului va funcţiona un spital temporar pregătit să primească bolnavi, în condiţiile în care oraşul New York este lovit din ce în ce mai dur de pandemie, informează agenţia de presă Reuters.

Purtătorul de cuvânt al USTA, Chris Widmaier, a precizat: „Suntem aici pentru a ajuta. New York este casa noastră, suntem cu toţii implicaţi“. Un reprezentant al Departamentului de Urgenţă din New York a punctat: „Cel mai probabil aici (n.r. – în complexul de tenis) vor ajunge pacienţi care nu sunt infectaţi cu coronavirus, dar au nevoie de alt tip de îngrijiri medicale.“

Turneul de la US Open este programat să înceapă pe data de 24 august, cu tablourile de calificare. Deţinătorii trofeelor sunt Rafael Nadal şi Bianca Andreescu. Cele mai bune rezultate ale sportivelor din România în 2019: Sorana Cîrstea – tur 3, Simona Halep şi Ana Bogdan – tur 2.

102 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =