Caută
Close this search box.

Vela: Judeţul Suceava intră în carantină

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat  au anunţat luni seara adoptarea Ordonanţelor Militare 5 şi 6.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat, luni seară, carantinarea municipiului Suceava, unde se află 593 de cazuri de infectare cu coronavirus.

– Se instituie pe perioada stării de urgență măsura de carantinare a orașului Suceava și a încă 8 comune limitrofe, conform Ordonanței militare 6.

  • Va fi permisă intrarea și ieșirea transportului de marfă.
  • Accesul pe aeroportul din Suceava este permis doar pentru zboruri cu aeronave de stat, transport marfă, umanitare și care asigură asistență medicală de urgență.
  • CJ Suceava și primarii din zona de carantinare și de protecție vor lua măsuri pentru a asigura asistență socială și aprovizionarea cu hrană a celor care nu se pot deplasa.

GCS a raportat luni seara încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus.

Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, în mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri