Starea de sănătate a senatorului Vergil Chițac s-a înrăutățit după ce a fost confirmat cu noul tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui, care a făcut public un mesaj sfâșietor.

Senatorul Vergil Chițac, diagnosticat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus, a fost transferat la Terapie Intensivă, iar despre această situație a scris fiica lui, într-o postare pe Facebook.

Irina, fiica senatorului Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a anunțat luni pe Facebook că tatăl său a fost mutat la secția de terapie intensivă a spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

De asemenea, ea a dezvăluit că și ea, dar și mama și fratele ei au fost depistați pozitiv.

”Tatal meu este un om bolnav in spital, care se ingrijoreaza pentru sotia si fiul sau care sunt si ei internati in spital, care si-a petrecut ultimele trei zile ajutat sa respire si care a fost mutat ieri la terapie intensiva. In aceste momente tatal meu are nevoie de suport, de rugaciune si de dovezi de umanitate din partea tuturor. Inainte de toate, parlamentari, asistente, avocati, soferi, suntem toti tati, mame, fiice, fii, frati, surori, prieteni si OAMENI”, a scris fiica lui Chițac pe Facebook.

Chițac a fost criticat dur pentru faptul că a refuzat transportul cu izoleta la spital. El a fost primul senator diagnosticat cu noul coronavirus din România.

219 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here