Caută
Close this search box.

Victor Ponta ezită şi dă semne că nu ar mai susţine candidatura Gabrielei Firea, la Primăria Capitalei

victor ponta

Surpriză pentru Gabriela Firea, din partea lui Victor Ponta. Liderul Pro România s-a răzgândit, anunţă că o susţinere pentru candidatura lui Firea la Primăria Capitalei este prematură.

Ponta a declarat că în acest moment nu este stabilită modalitatea de colaborare a PSD cu Pro România în alegerile următoare, adăugând şi că este prematur a se putea spune că Pro România o va susţine pe Gabriela Firea, candidatul PSD în alegerile pentru Primăria Capitalei.

Prezenţă, pe 16 februarie, la Convenţia anuală a Pro România, Gabriela Firea a afirmat că îşi doreşte o alianţă cu partidul lui Ponta la Bucureşti, chiar şi în condiţiile în care aceasta nu se va realiza la nivel naţional.

„Vom discuta şi detaliile tehnice şi cred că este de bun augur o astfel de alianţă. Dacă nu se va putea realiza la nivel naţional este utilă chiar şi la nivelul marilor municipii, oricum Bucureştiul îşi doreşte o astfel de alianţă (…) Este o alianţă în interesul cetăţenilor din municipiul Bucureşti care au simţit beneficiile unei guvernări bune, o guvernare condusă de Victor Ponta şi un primar general care a fost prea puţin susţinut de guverne, aşa cum sunt eu. Mi-aş fi dorit ca Primăria Capitalei să beneficieze de aceasi susţinere, cât a beneficiat Primăria pe timpul premierului Victor Ponta. (…) Mi-aş dori o susţinere din partea lui Victor Ponta. Sper să vină în perioada imediat următoare”, a afirmat Gabriela Firea.

„Ne leagă foarte multe lucruri, spun eu că mai multe decât ne despart. Şi cred că împreună am făcut lucruri bune atunci când Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vieţii bucureştenilor. (…) Cred că împreună ne putem uni forţele atât pentru Bucureşti, cât şi pentru România”, a menţionat Gabriela Firea.

La acea dată, Ponta a reacţionat favorabil, afirmând că şi el îşi doreşte o alianţă a forţelor de stânga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri