Caută
Close this search box.

VIDEO Ludovic Orban: Am discutat cu premierul Ungariei. Nu vor mai fi restricții la transport

orban

update Premierul Ludovic Orban a anunțat la începutul ședinței de Guvern, prima de la instituirea stării de urgență în România, că a discutat cu prim-ministrul ungar Viktor Orban și că nu vor mai exista restricții pe teritoriul Ungariei pentru transportul de mărfuri, în timp ce cetățenii care vin din vestul Europei vor putea tranzita zilnic frontiera, între orele 21.00-05.00.

El a spus că în urma unei discuții cu premierul Ungariei a fost informat oficial că se va reglementa situația privind tranzitul în Ungaria.
În ceea ce privește transportul de marfă nu vor mai exista restricții, iar persoanelor care vin din vestul Europei li se va permite tranzitarea frontierei în convoi, între orele 21.00 și 5.00.

Premierul Ludovic Orban, la începutul ședinței de guvern, a făcut declarații de presă.

Guvernul se reuneşte, miercuri, pentru prima dată de la instituirea, prin decret prezidenţial, a stării de urgenţă pe teritoriul României.

De altfel, este şi prima şedinţă a Cabinetului Orban după învestitura de la sfârşitul săptămânii trecute.

Prim-ministrul Ludovic Orban se află în continuare în autoizolare, în urma confirmării coronavirusului la senatorul liberal Vergil Chiţac, care a participat la şedinţa BPN al PNL de săptămâna trecută. Orban anunţa, în conferinţa de presă susţinută duminică, faptul că rezultatul testului pentru coronavirus pe care l-a făcut a ieşit negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri