Caută
Close this search box.

A crezut că este infectată cu noul coronavirus, dar a aflat că are leucemie. Apelul lui Marian Godină pentru tânăra polițistă

Marian Gondină lansează în mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere polițiste din județul Gorj diagnosticată cu leucemie acută. Godină scrie într-o postare pe Facebook că polițista lucra doar pe teren, iar atunci când a simțit că are temperatura crescută s-a gândit la COVID-19 şi a mers la spital. Diagnosticul a fost însă mult mai grav. 

Marian Godină lansează un apel umanitar pentru salvarea unei polițiste din Gorg diagnosticată cu cu leucemie acută.

Elena Ramona Țoapă abia a ieșit de pe băncile școlii, iar de la absolvirea cursurilor a lucrat ca polițist de teren în județul Gorj. Fiind expusă în această perioadă de pandemie de coronavirus, aceasta a resimțit o stare de rău în urmă cu puțin timp. S-a gândit la oboseală sau la faptul că ar fi putut fi infectată cu noul coronavirus. Astfel, când a simțit că are temperatură, ea s-a prezentat la spital pentru un eventual test de COVID-19. Acesta i-a ieșit negativ, iar medicii au continuat investigațiile. În urma unor analize amănunțite, polițista a primit un diagnostic grav: leucemie acută. Aflând de cazul ei, deja celebrul polițist brașovean Marian Godină i-a sărit în ajutor. El a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care românii o pot ajuta pe Elena Ramona Țoapă.

Cum poate fi ajutată tânăara polițistă din Gorj, diagnosticată cu leucemie acută

Potrivit mesajului transmis de Marian Godină, tânăra polițistă are mare nevoie de sânge.

„Cei ce doresc să doneze vor spune că o fac pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar”, scrie Godină pe rețeaua de socializare.

Totodată, aceasta are nevoie de bani pentru tratament. Orice sumă este binevenită pentru părinții săi devastați de durere.

Donarea se poate face în contul Raiffeisen Bank – RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele Țoapă Elena Ramona.

Marian Godină ‘profită’ de notorietatea sa pe rețelele de socializare și își ajută colegii aflați în situații disperate. La finele anului 2018, polițistul brașovean a publicat pe pagina sa de Facebook un anunț umanitar prin care își ruga prietenii virtuali să îi ajute colega, pe Georgiana Bălan, de la Serviciul de Investigații Criminale, ce fusese diagnosticată cu cancer și care în scurt timp urma să devină mamă.

Georgiana avea la momentul respectiv doar 30 de ani și o viață înainte. Se pregătea să devină mamă pentru prima dată, dar bucuria i-a fost stârpită de o veste cruntă primită de la medici. Cu câteva săptămâni înainte să își țină copilul în brațe, femeia a primit, după o analizăd e rutină, diagnosticul de melanom malign în stadiul 3.

„Ce ziceți, mai reușim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Și un share ajută!”, scria Godină pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri