Caută
Close this search box.

A strâns o sumă record în șapte zile și anunță un concert virtual ULUITOR

A fost nevoită să amâne lansarea noului său album programat inițial să apară pe 10 aprilie din cauza pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, celebra artistă s-a mobilizat și a strâns într-un timp record 35 de milioane de dolari pentru Fondul de solidaritate pentru răspuns la Covid-19 al Organizației Mondiale a Sănătății. Tot cu OMS și Global Citizen, ea va lansa pe 18 aprilie un concert viral „One World Together at Home”. Vor concerta Billie Eilish, Coldplay, Lizzo, Paul McCartney, Stevie Wonder și Elton John.

Suma de 35 de milioane strânsă de Lady Gaga va fi folosită pentru achiziționarea de echipamente de protecție din întreaga lume. Banii vor fi folosiți și pentru îmbunătățirea capacității laboratoarelor de a procesa teste. „Suntem cu toții în aceeași barcă și nu putem reuși decât împreună”, a spus directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

„Mă doare sufletul pentru cei care sunt medici de urgență și asistentele care dorm în mașinile lor pentru a se asigura că nu-și infectează familiile și nici pacienții”, a spus Lady Gaga.

Concertul din 18 aprilie, difuzat la 20:00 EST, nu este o strângere de fonduri. „Când vom intra în direct pe 18 aprilie, scoateți portofelul, puneți totul la o parte, așezați-vă pe spate și bucurați-vă de spectacolul pe care îl meritați.”, a spus artista, potrivit 7sur7.be

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri