Caută
Close this search box.

Accident în Reşiţa; o persoană a decedat şi alte două au fost rănite

Un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două, s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la Reşiţa.

Cei doi pasageri răniţi au fost ulterior amendaţi pentru nerespectarea ordonanţelor militare.

„Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată, în noaptea de joi spre vineri, cu privire la faptul că pe strada Paul Iorgovici din Reşiţa s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Reşiţa, conducea un autoturism, din direcţia centrul civic spre cartierul Muncitoresc, pe strada Paul Iorgovici, la ieşirea de sub pasaj, într-o curbă uşoară la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi intrând în coliziune cu trei stâlpi de iluminat stradal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

În urma accidentului, a rezultat decesul bărbatului aflat la volanul autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a celorlalţi doi pasageri, care au fost transportaţi la spital pentru asistenţă medicală.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani care a condus autoturismul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest caz, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

De asemenea, pasagerii din autoturism, doi bărbaţi de 21 şi 37 de ani, din Reşiţa, au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare cu privire la deplasarea în afara locuinţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri