Caută
Close this search box.

Ajutoare de urgenţă în valoare de 470.000 de lei pentru 146 de familii şi persoane singure

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare totală de 470.800 lei pentru 146 de familii şi persoane singure aflate în situaţii critice.

Decizia a fost luată în baza anchetelor sociale efectuate de agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, anunță Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Documentul stabileşte că 104.500 lei ajung la 21 familii şi persoane singure din judeţele Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Sălaj, Teleorman şi municipiul Bucureşti, care se află în situaţii de necesitate cauzate de incendii.

Totodată, 366.300 lei vor fi acordaţi pentru 125 familii şi persoane singure din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti care au probleme grave de sănătate sau se află în situaţii deosebite care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv vor fi suportate din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri