Caută
Close this search box.

Al doilea angajat din Penitenciarul Giurgiu a fost confirmat cu noul coronavirus

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a primit miercurea aceasta confirmarea infectării cu noul coronavirus, el fiind contact al poliţistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 pe 17 aprilie.

„Astăzi (…) un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al poliţistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 în data de 17.04.2020, a primit confirmarea infectării cu noul coronavirus.

Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacţi, în număr de 16, atribuit cazului.

Acesta nu a exercitat atribuţii de serviciu în spaţiul de deţinere şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) transmis, miercuri, Agerpres.

ANP precizează că, până în prezent, cu excepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nici o altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul Penitenciarului Giurgiu.

„Toţi contacţii au fost testaţi şi rezultatele sunt în aşteptare. (…) Deţinutul identificat contact al angajatului confirmat pozitiv în data de 17.04.2020 a fost testat şi rezultatul obţinut a fost negativ”, a adăugat ANP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri