Un al treilea bebeluş, născut pe 1 aprilie la Maternitatea Odobescu din Timişoara, a fost confirmat cu coronavirus, la fel şi mama lui.

Bebeluşul a fost născut la Maternitatea Odobescu din Timişoara şi nu face parte din lotul celor zece bebeluşi confirmaţi iniţial cu coronavirus, dar cărora le-au fost repetate testele. Nouă dintre ei aveau teste negative la retestare.

Acesta din urmă a făcut febră, iar mama lui l-a dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara. Au stat amândoi izolaţi, până la sosirea rezultatului testului pentru Covid 19, iar acesta a fost pozitiv, potrivit News.ro. Cei doi au fost preluaţi apoi de o ambulanţă şi internaţi la Maternitatea Bega.

Acesta este cel de-al treilea bebeluş infectat cu coronavirus, născut la Maternitatea Odobescu din Timişoara.

Primul face parte din lotul celor zece bebeluşi şi este din judeţul Hunedoara, iar al doilea, în afara lotului de zece, a fost dus de mama lui la Spitalul de Copii după ce a făcut febră. Ulterior testul pentru coronavirus a ieşit pozitiv.

Şi mamele celor trei bebeluşi au fost infectate cu coronavirus şi sunt şi ele internate la Maternitatea Bega.

Acum, la Maternitatea Bega din Timişoara sunt internate şapte mămici cu coronavirus, după ce şase au plecat miercuri acasa, iar joi o gravidă a fost externată, toate cu ultimele rezultate negative. Sunt şi 16 bebeluşi internaţi, din care trei cu COVID 19.

190 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 4 =