Caută
Close this search box.

Angajată Metrorex, diagnosticată cu COVID-19. S-a început o anchetă epidemiologică în cadrul companiei

metrorex

O angajată Metrorex a fost diagnosticată miercuri cu COVID-19. Din primele informații, femeia a contractat virusul de la soțul ei, care este cadru în MAI, și este asimptomatică.

Colegii acesteia au fost trimiși în izolare imediat după aflarea rezultatului. Femeia are în jur de 35 de ani și lucrează la departamentul Biroul achiziții, servicii și lucrări. Cei care au lucrat până aseară cu ea au fost trimiși în izolare.

Aceasta nu se simte rău și nu a avut vreun simptom specific. DSP a început să facă o anchetă epidemiologică la Metrorex.

Femeia de 35 de ani nu lucra în subteran, deci călătorii nu trebuie să-și pună probleme în ceea ce pivește siguranța acestora în timpul călătoriei. Aceasta se ocupa de lucruile administrative într-un corp separat care nu are legătură directă cu mediul de intersecție a călătorilor sau a conducătorilor de tren.

Directorul Metrorex a avut o ședință cu angajații care au rămas la muncă pentru a stabili cine a mai intrat în contact cu femeia pentru a vedea dacă este necesară trimiterea acestora în izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri