Caută
Close this search box.

Băsescu, dezlănţuit: Marş afară din guvern, nenorocitule! Ministrul de Interne devine panarama publică numărul 1

traian băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un val de atacuri fără precedent la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, pe care îl acuză că, prin ordonanţa militară privind Paştele, va pune o parte mare a populaţiei în pericol.

„Marş afară din guvern nenorocitule! Încet, dar sigur, ministrul de interne reuşeşte să devină panarama publică numărul 1, depăşindu-l pe „curajosul” Ponta, cel care cu deplină laşitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte şi s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid (…) O altă stea a demagogiei de ultimă speţă domină la concurenţă cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineaţă până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suviţa, Vela, nu mai predideşte dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Fostul preşedinte continue atacul foarte dur la adresa lui Marcel Vela, în urma ordonanţei militare referitoare la Paşte.

„Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i ne fi păcălit şi pe români şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila. Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare. Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii.”, a completat Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri