Un incendiu s-a produs, vineri, la Biserica Ortodoxă din Gai, Arad. Pompierii au fost uimiți să vadă focul nu a ars Biblia și tricolorul.

Pompierii au intervenit și, după aproximativ o oră, au reușit să stingă incendiul.

La finalul intervenției, au început să caute elemente care să indice cauza izbucnirii incendiului. Pompierii au descoperit că, în ciuda flăcărilor puternice, Biblia și tricolorul aflat în interioul ei au rămas intacte.

„Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul…

n viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune! Întotdeauna există speranță!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, România.

100 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =