Caută
Close this search box.

Bill Gates şi soţia sa au început să-și facă provizii de mâncare şi apă în urmă cu câţiva ani

Melinda, soţia lui Bill Gates, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio Live că ei au început să-și facă provizii de alimente cu câțiva ani în urmă, anticipând o posibilă pandemie.

Celebrul cuplu a discutat posibilele scenarii ale unui dezastru – lipsa apei, lipsa hranei, un adăpost provizoriu.

Singurul lucru pe care nu au putut să îl asigure a fost vaccinul sau un tratament împotriva virusului, deși Melinda a mărturisit că s-a simțit norocoasă cu statutul privilegiat al familiei sale, potrivit b1.ro.

FOTO: CNBC

Mai mult, ea a adăugat că în fiecare noapte își amintește de cât de norocoasă este să facă parte dintr-o asemenea familie și că atunci când se așază la masă este recunoscătoare pentru că nu trebuie să facă eforturi pentru a-și procura hrana, așa cum se întâmplă în alte familii.

Bill Gates a avertizat lumea despre o posibilă pandemie, în 2015.

Mai mult, el a mai vorbit și în 2017 despre faptul că următoarea epidemie ar putea fi cauzată de „o tulpină supercontagioasă și mortală a gripei”.

Fondatorul Microsoft a spus în plină pandemie de coronavirus, la începutul lunii aprilie, că acesta va fi „cel mai dezastruos eveniment” din viața acestor generații.

El a sugerat că printre măsurile de siguranță luate de țările lumii împotriva coronavirusului ar trebui să fie și o bază de date internațională, care să permită țărilor să facă schimb de informații între ele și prin care să se urmărescă răspândirea virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri